Nieuws

Published on september 19th, 2019 | by Jan van Piekeren

0

Countdown Café

Hoe is het toch allemaal mogelijk. Werden we afgelopen maand nog de hemel ingeprezen door Frits Spits tijdens ons bezoek aan de Taalstaat (radio 1) , zondag zijn we live te horen bij COUNTDOWN CAFÉ.(radio NH) Als jochie luisterde ik al naar het legendarische duo Alfred Lagarde en Cees Baars. En nu hebben we er zelf live gespeeld en hoe gaaf was dat. We zijn als trio aangetreden. Het voelt alsof Bruno er altijd al bij was. We hebben op verzoek van Cees ook “Gedaan wat ik wilde” gezongen en natuurlijk onze laatste single, die nog steeds als een veenbrandje door het land heen gaat.

Het was een mooi feestje in de kleine zaal van de Q-factory in Amsterdam. Het mooiste compliment van de avond kregen we van drumgrootheid Ton Dijkman. We hadden hem geraakt. En dat is toch waar het allemaal om te doen is

Share Button


About the Author

Jan van Piekeren

Verhalenverteller en zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Nu zijn dochter getrouwd is, kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek.Comments are closed.

Back to Top ↑

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien