Nieuws

Published on augustus 20th, 2019 | by Jan van Piekeren

0

We komen d’r weer aan!

We zijn d’r even twee weken tussenuit geweest. Om met de echtgenotes een potje te scrabbelen op neutraal terrein, ergens op een camping, voor de tent. Maar we zijn d’r weer. Afgelopen zondag in Diepenheim was alweer meteen een feestje. Bruno was er weer bij en als trio raken we steeds meer op elkaar ingespeeld. Het is echt te gek.

Zaterdag eerst Naar RTV Albrandswaard voor ons eerste pleinoptreden en daarna naar De Mijndense sluis in Loenen a/d Vecht. Waar we de sluis eens flink zullen laten schudden.

En daarna gaat zijn we weer op allerlei locaties te vinden. Check de agenda en zie je daar ergens.

Share Button


About the Author

Jan van Piekeren

Verhalenverteller en zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Nu zijn dochter getrouwd is, kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek.Comments are closed.

Back to Top ↑

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien