Nieuws

Published on juli 21st, 2019 | by Jan van Piekeren

0

De videoclip is online.

Onze nieuwe single “een lied dat nergens over gaat” wordt echt goed ontvangen. We zijn al week tip geweest bij RTV Albrandswaard (rotterdam) en deze week zijn we de tipschijf van Q5 radio.nl. Een grote en goed beluisterde internetradio in Zeeland.

Zaterdag 27 juli krijgen we aandacht voor het liedje en het album bij het programma
Taalstaat van Frits Spits op radio 1.

Ook op radio 5 wordt hij opgepikt. En al die
positieve reactie zonder clipje. Maar dat gaat veranderen. Goede vriend en grafisch vormgever Ed Koenders heeft een geweldige clip gemaakt die de lading van het liedje niet alleen dekt maar nog meer ruimte laat voor suggestie. We zijn er heel trots op en zijn natuurlijk weer zoals jullie van ons gewend zijn, zeer benieuwd naar jullie ongezouten meningen

Share Button


About the Author

Jan van Piekeren

Verhalenverteller en zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Nu zijn dochter getrouwd is, kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek.Comments are closed.

Back to Top ↑

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien