Nieuws

Published on juli 15th, 2019 | by Jan van Piekeren

0

Wat een mooi leven!!

Soms heb je zo’n weekend waar je even van moet bijkomen. Niet omdat je 750 km kris-kras door ons mooie landje hebt gereden maar omdat je zoveel leuke en lieve mensen bent tegengekomen dat je moet oppassen dat je geen hoop gaat krijgen voor de mens als soort.

Vrijdagavond waren we in Zaandam “bij Bind op de Hembrug. Een heerlijk stukje vrijplaats op het terrein van de oude munitiefabriek. We hadden er al een keer een korter optreden gedaan. Om het seizoen af te sluiten hebben we de complete show gedaan. Bruno Rombouts Was rechtstreeks vanuit zijn vakantieadres in Frankrijk aangeschoven om op z’n accordeon, dwarsfluit duo Van Piekeren te versterken en voor een onvergetelijke avond te zorgen.

Zaterdag met de complete bezetting op Geinbeat in Nieuwegein. De 25e editie met oa Marcel de Groot en Spinvis. We hebben de boel ouderwets op z’n kop gezet. Zeg nou niet dat Nieuwegein niet mee kan zingen. Het was echt feest.

Zondag was ook een hele bijzondere. Het leuke van meer bekendheid is dat hele leuke wereldjes, die je zelf niet zomaar vindt, ons vinden. Waardoor wij steeds meer op de plekken terechtkomen waar ons publiek is. Andledon in Den Andel is z’n Plek. 2 kilometer van Pieterburen maar iedere kilometer waard. We hebben met Bruno als trio gespeeld en genoten van de prachtige mensen. Wie denkt dat Groningers niet meezingen liegt.Share Button


About the Author

Jan van Piekeren

Verhalenverteller en zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Nu zijn dochter getrouwd is, kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek.Comments are closed.

Back to Top ↑

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien